Over ons

Eerlijk, betrouwbaar, degelijk, humor en mensgericht zijn de kenmerken van de mannen van Riset.

De gebroeders Speelman (Herre en Allen) runnen de zaak al meer dan 25 jaar en steken ook graag zelf de handen uit de mouwen. 

Uitgangspunt is we doen het goed en in harmonie met klant en medewerkers.

 

 

Uw ICT van begin tot eind in goede handen

Wij zijn de betrouwbare specialist voor het afvoeren en vervangen van uw oude ICT-apparatuur. Wij nemen u alle zorgen uit handen en staan garant voor veilige, deskundige en duurzame verwerking. Wij verzorgen migratietrajecten van honderden tot duizenden werkplekken.

Natuurlijk wilt u niet dat uw data op straat komt te liggen, daarom neemt Riset de volledige verantwoordelijkheid voor de verwijdering van alle gegevens op uw datadragers. Wij gebruiken daarvoor gecertificeerde software die voldoet aan internationale normen.

Onze opdrachtgevers zijn multinationals, overheidsinstellingen, verzekeraars, banken, industrie en MKB.

Wilt u weten wat uw hardware nog waard is? Of heeft u een vraag over de diverse migratie-diensten? Neem dan contact met ons op.

 

ISO-certificaat

Wij zijn nationaal marktleider en iso9001 gecertificeerd  voor het, vervangen , verwerken en afvoeren van afgeschreven ICT-apparatuur. Wij bieden diverse flexibele totaaloplossingen voor de volledige cyclus, van aanschaf tot verwijdering, herinzet of recycling. Projectmatige desktop migraties, vervanging van monitoren, printer installaties, computerverplaatsingen en de verwerking én verkoop van gebruikte computer hardware zijn bij ons in goede handen. Dat blijkt wel uit het ISO 9002 certificaat dat wij in 1997 met enige trots in ontvangst hebben genomen. Het geeft u de zekerheid dat onze dienstverlening op een hoog peil staat en blijft staan.

 

Bel ons op 020-4531234.

of gebruik het onderstaande contactformulier.

Vragen over onze diensten?

Riset B.V.

Lemelerbergweg 14

1101 AJ Amsterdam

+31 (0)20-453 12 34

info@riset.nl